משקאות הצומת - האתר בבניה

יקבי ירושלים – פטי ורדו

יקבי ירושלים – פטי ורדו

תיאור ופרטים
יין אדום יבש בעל גוון ארגמני עמוק וארומות של פטל שחור – אוכמניות, לקריץ ועור. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת. עונת גידול שהתאפיינה בחורף עם ריבוי מנות קור, כמויות הגשם היו גבוהות מהממוצע הרב שנתי ב – 50%. האביב היה מתון יחסית ללא אירועי שרב משמעותיים וגם ראשית הקיץ הייתה מתונה, חודש ספטמבר היה חם מהממוצע באופן ניכר. ההשקיה החלה מאוחר עקב ריבוי הגשמים בתקופת החורף והצימוח היה אחיד ומאוזן. המפתח להצלחה בבציר היה טמון בתזמון בציר מדויק, מה שהביא ליצירת יינות מאוזנים ואופייניים.

יין אדום יבש, שהופק מענבי פטיט וורדו מכרם יחידני בהרי ירושלים. לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התיישן היין בחביות עץ אלון צרפתי במשך 15 חודשים. היין בעל גוון ארגמני עמוק וארומות של פטל שחור – אוכמניות, לקריץ ועור. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.

היין ילווה היטב בשרים צלויים ובעיקר אומצות, בשר ציד ותבשילי קדרה עשירים.

שיתוף מוצר:

מוצרים נוספים