עונת גידול שהתאפיינה בחורף חם יחסית וכמויות גשם נמוכות מהמוצע הרב שנתי. ראשית האביב הייתה מתונה ולאחריה מספר גלי חום, דבר שהוביל להתעוררות מוקדמת בכרמים ולבציר מוקדם עם יבולים נמוכים מהממוצע הרב שנתי. ההבשלה הפיזיולוגית והפאנולית היו שונות מחלקה לחלקה והצריכו מעקב קרוב מאד ופרטני. מרבית החלקות נבצרו מעט מוקדם ביחס לשנים קודמות על מנת לשמר רעננות וטעמי פרי ראשוניים ביין.
יין אדום יבש, הופק מענבי מרלו, בעל גוון אדום עמוק, מתאפיין בניחוחות של שזיף שחור וטבק.