עונת גידול שהתאפיינה בחורף חם יחסית וכמויות גשם נמוכות מהמוצע הרב שנתי. ראשית האביב הייתה מתונה ולאחריה מספר גלי חום, דבר שהוביל להתעוררות מוקדמת בכרמים ולבציר מוקדם עם יבולים נמוכים מהממוצע הרב שנתי. ההבשלה הפיזיולוגית והפאנולית היו שונות מחלקה לחלקה והצריכו מעקב קרוב מאד ופרטני. מרבית החלקות נבצרו מעט מוקדם ביחס לשנים קודמות על מנת לשמר רעננות וטעמי פרי ראשוניים ביין.
יין לבן יבש, הופק מענבי סובניון בלנק מהרי ירושלים. לאחר הגעת הענבים ליקב בשעות הבוקר המוקדמות, נסחטו הענבים בצורה עדינה והתירוש תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה לשמירת האופי הארומאטי של הענבים,. היין בעל גוון ירקרק, מתאפיין בארומות מתפרצות של חזרזר (Gooseberry), פסיפלורה ודשא קצוץ. היין בעל גוף בינוני עד מלא וחומציות מודגשת.