עונת גידול שהתאפיינה בחורף חם יחסית וכמויות גשם גבוהות מהמוצע הרב שנתי ראשית הובילו להתעוררות מוקדמת בכרמים הבציר החל מוקדם עם יבולים נמוכים ב – 15% מהממוצע הרב שנתי. ההבשלה הפיזיולוגית והפאנולית היו שונות מחלקה לחלקה והצריכו מעקב קרוב ופרטני. מרבית החלקות נבצרו מוקדם ביחס לשנים קודמות על מנת לשמר רעננות וטעמי פרי ראשוניים ביין, הבציר הסתיים מוקדם מהרגיל.
יין לבן חצי יבש, הופק מענבי גוורצטרמינר. לאחר סחיטה עדינה, תסס היין במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה, לשמירת האופי הארומטי של הזן. ליין ניחוחות של ורדים וליצ’י. ליין גוף קל עד בינוני וסיומת מאוזנת.