משקאות הצומת - האתר בבניה

יקבי יתיר – הר עמשא רוזה

יקבי יתיר – הר עמשא רוזה

תיאור ופרטים
רוזה יתיר מבוסס על זני ענבים המתאימים לסגנון (גרנאש נואר וטמפרניו) ומגודלים במיוחד לצורך זה. הכוונה הינה לייצר יין רוזה יבש ופריך, בתכולת כהל נמוכה, גוון ורוד עדין, טעם וריח רעננים, פירותיים ומבושמים. יין מרווה ושתי ועם זאת איכותי ועשוי היטב. מיועד לשתייה בצעירותו בפני עצמו או כליווי למאכלים מהמטבח הים תיכוני.

הרכב זנים: גרנאש 90%, מורבדר 6%, קריניאן 4% ענבים מכרמים שונים ביער יתיר (780- 680 מטר מעל פני הים). הענבים נבצרו מוקדם על מנת להעצים את הרעננות ביין הענבים הושרו עם קליפותיהם למשך 24 שעות במיכל נירוסטה ואז נסחטו התירוש תסס בטמפ' נמוכה במכלי נירוסטה ובחביות של 500 ליטר לאחר סיום התסיסה היין התיישן במיכל עץ גדול ובחביות ניטרליות למשך 5 חודשים

שיתוף מוצר:

מוצרים נוספים