משקאות הצומת - האתר בבניה

גבעות רוזה 2023

גבעות רוזה 2023

תיאור ופרטים
אופי: יין בעל גוון ורוד בהיר, קל ורענן, בעל ארומות של אפרסק ופרחים זנים: קברנה סובניון ומרלו תהליך ייצור: בציר מוקדם וסחיטה של אשכולות שלמים, תסיסה קרה במיכל

פוטנציאל יישון: עד שנתיים לאחר הבציר

התאמה למזון: מתאים למגוון רחב של מאכלים, ממאכלי חלביים וסלטים, סלמון בגריל ועד נקניקיות מרגז על האש
המלצת הגשה: למזוג בטמפרטורה של 10-8 מעלות

שיתוף מוצר:

מוצרים נוספים