משקאות הצומת - האתר בבניה

גופנה פטי ורדו רזרב 2022

גופנה פטי ורדו רזרב 2022

תיאור ופרטים
אופי: מרוכז, עוצמתי ומתובל יישון: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי פוטנציאל יישון: היין מגיע לשיא כ-3 שנים לאחר הבציר ויוסיף להתפתח 8 עד 10 שנים נוספות בתנאים נאותים

פוטנציאל יישון: היין מגיע לשיא כ-3 שנים לאחר הבציר ויוסיף להתפתח 8 עד 10 שנים נוספות בתנאים נאותים

התאמה למזון: משתלב נהדר עם מנות בשר אדום, כגון סטייק אנטריקוט או פילה, או מנות חלביות עשירות כגון לזניה חצילים
המלצת הגשה: לפתוח כשעה וחצי לפני ההגשה או למזוג לדקנטר. להגיש בטמפרטורה של 18-16 מעלות

שיתוף מוצר:

מוצרים נוספים